Ont som tusan!!

DATUM: 2012-05-03 / TID: 17:33:37
Tjo. Idag var dagen så chill den bara man bli, förutom när vi hade bad och jag skulle åka i vattenrutcekanan (stavning) och slog i huvudet så att det sprack.. Så nu har jag kukont i huvudet.. Men det finns värre saker att lipa för. Nu ska jag chilla i solen och skita i allt och alla!!! :D

Godmorgon på er :D

DATUM: 2012-05-03 / TID: 06:39:03
Tjenare, har precis vaknat och tänkte bara säga godmorgon. Ska ta på mig mina kläder nu och sen blir det äta frukost. Efter det blir det att dra t tåget mot skolan.. Chiaaaooo :)

Sova nu.

DATUM: 2012-05-02 / TID: 21:56:38
Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Dagen idag har vart awesome. Imorgon hoppas jag på lika bra väder och lika mycket solbränna. ;) Imorgon på idrotten har vi bad :) och på bilden ska vi börja med att bildredigera. Och jag skulle haft med mig min dator men den e ju som sagt var sönder.. JÄVLASKITPISS vad arg jag e för det. Alla bilder och allt e borta.. Men men. Nu måste jag sova. Ha det :D

Solbränd..

DATUM: 2012-05-02 / TID: 16:39:46
Tjo, dagen i skolan var rätt chill idag. Och det är de nästkommande dagarna också. Imorgon är det torsdag. Vilket betyder att det snart är helg :D. Och då blir det att ta ett dopp i sjön. Vädret.. jaa vad kan man säga om det ? Det e ju varmt, och det e skitskönt. Men att vara solbränd över hela j**la nacken och ryggen är knappast skönt.. Men det e synd att klaga. Har inte fått datan tbx.. men jag hoppas att den är tillbaka inom kort. Fötmr hade kunnat fixa det själv.. men men. Sånt är livet :).

Sätter igång nu igen :)

DATUM: 2012-05-01 / TID: 21:23:18
Har haft ett väldigt uppehåll från bloggen, men nu känner jag mig redo igen. Anledningen till detta är att jag hade för få läsare, men nu jävlar ska jag inte ge upp. Så jag kommer blogga lite varje dag. Och min data är just nu på lagning, så jag bloggar från mobilen till. s jag får datan tillbaka. Funderar på att sälja den, eftersom att jag e spelnörd och vill ha speldator. Ska också sälja min fiddy, så det är gött. Imorgon är det skola igen och det känns tråkigt, vill inte ha massa jävla läxor och sån skit... Men det är ju snart sommarlov så det är ju rätt chill nu de sista veckorna, har många studiedagar och så. Godnatt !!