Monopoltime!

DATUM: 2012-03-31 / TID: 20:30:31
Nu ska jag spela monopol med famljen pga att våran tv är sönder, eller inte tv:n utan parabolen. Så då får man underhålla sig på annat sätt. Kommer kanske lite bilder sen, men dom kommer vara dåliga för att jag har ingen kamera så jag får ta med mobilen :)

Varit i skåne!

DATUM: 2012-03-31 / TID: 16:14:51

Tjenare :), idag blev det att gå upp tidigt, pga att åka till skåne med farbror och pappa, för att farbror (Olle) skulle köpa bil där. Och det gjorde han, en fin volvo v70. Så jag steg upp klockan 05.00..
Och nu sitter jag här och ska kolla på gårdagens bigbrother avsnitt. Chiaooo!


Ojsan.

DATUM: 2012-03-30 / TID: 23:38:58

Hejsan, just nu sitter jag här framför datorn och nördar lite, har precis installerat 1gb till, till mitt RAM minne på laptopen. Innan hade den bara 2gb men nu har den 1gb. Och det minnet tog jag från lillasyrrans gamla data som ska slängas. Då tänkte jag att man kan spara det. Så nu tog jag det, men nästa gång jag är i nässjö ska jag in på "Ekdahls Data" och köpa DDR2 minne där, 4gb. Så då kommer jag ha ännu mer än vad jag har nu :). Men jag ska nog snart gå in i dushen, och efter det blir det att gå och lägga sig kanske, eller leka med mobilen en stund först, sen sova :)
Hejdå!


Jahopp, då var det lov nu då!

DATUM: 2012-03-30 / TID: 16:18:11
Tjenare, idag efter skolan stack jag med Linus till stationen, väl där skulle han åka på rullbanden men han failade skithårt och typ faceplantade när han hade kommit upp på tullbandet. Men sen åkte vi, jag slutade vid 2 och mitt tåg gick vid fem i halv fyra. Så jag var där i nästan 1 och en halv timma.
Sen väl på tåget fick jag godis av Johanna, för att hon hade jobbat på ICA så fick hon det. Men hon sa att det var äckligt, men ändå så åt hon det.. Hon e ju bara för random.. Och nu sitter jag här, framför datan och har allmänt tråkigt.. Men ska nog hitta på något att göra. Gå ut och fota kanske ?, får ser vad som händer. Lov nästa vecka och fy helvete vad skönt!! :D

Godnatt!

DATUM: 2012-03-29 / TID: 21:57:37
Nu ska jag gå och lägga mig, har lite halsbränna och så är jag trött. Och så ska jag ju upp och springa imorgon på morgonen. Vill ju vara pigg till det!
Så godnatt på er !

Så himla duktig!

DATUM: 2012-03-29 / TID: 20:57:44
Hejsan, idag i skolan var det rättså chill, hade typ bara chilliga lektioner. Och idag när jag gick på morgonen vägde jag mig sen jag började träna förra fredagen, och jag har gått ner 1,5 kg. Och jag är riktigt stolt faktiskt.
Så nu j*vlar ska jag hålla på till sommarlovet så att jag ser ngn förändring.. Vill bli smal och fin. :)

Dagens favoritlåt!

DATUM: 2012-03-29 / TID: 16:21:39
Tjenare coolingar, just nu sitter jag och gör ingenting, blir kanske ett tips i photoshop sen ? Har ni inte photoshop så tryck HÄR. Men ska iaf nöta sönder denna låten nu!



Älskar låten just nu, men även top cats. Längtar sååååå jävla mycket till första raggarträffen ;)

Mot tåget.

DATUM: 2012-03-29 / TID: 07:17:31
Nu ska jag strax gå till tåget, om johanna kommer förstås. Hade inget att säga egentligen men ville bara uppdatera bloggen. Chiaaaaoo!

Läxa, läxa och återigen läxa..

DATUM: 2012-03-28 / TID: 16:27:06
Hejsan hejsan. Just nu sitter jag och övar till ett kemiprov, och jag känner att jag börjar kunna saker faktiskt. Och det känns gött
Skolan, ja den har varit som alla andra skoldagar, tråkig... Men håltimmarna är det enda roliga faktiskt..
Men det har gått relativt bra, förutom att jag har världens fläskläpp, för att jag skulle styla lite med pingisbollen och racket så slog jag mig på läppen.. Och just nu gör det jävligt ont!! :(
Och justdet, mitt batteri till mobilen har kommit, så nu kan jag äntligen blogga lite i skolan också :)
AWESOME!!

Godnatt!

DATUM: 2012-03-27 / TID: 23:07:07
Godnatt och sov gott nu alla där ute!
Bigbrother idag var riktigt bra faktiskt. Gillar ju Top Cats något extremt mycket så älskar att dom ska göra bb-låten iår. Nu ska jag sova men bjuder på två bra låtar av dom!





Dom är ju bara så in i helvete bra!!
Nu ska jag sova och drömma om att det var jag som fick träffa dom, och sjunga framför dom :), ska kanske göra en cover på deras baby doll! Vad säger ni om det ? :)

Ett foto på månen!

DATUM: 2012-03-27 / TID: 20:56:02
Hejsan, nu är det så att idag har jag haft sån jävla huvudvärk, så det är anledningen till att jag inte har bloggat. Jag sov från när jag kom hem 16.00 ca, till 8. Och då hade jag fortfarande huvudvärk.. Men när jag sedan tittade ut igenom fönstret såg jag att månen var väldigt fin så jag frågade om jag fick låna syrrans kamera. Och självklart fick jag göra det. Så jag gick ut och fotade månen. Här kommer resultaten!





Jag tycker att bilderna är riktigt riktigt fina om jag får säga, men vad tycker ni om resultaten, vilken gillar ni mest 1:an eller 2:an ?

Duktig pojke!

DATUM: 2012-03-27 / TID: 06:35:53
Tjenare, nu har jag varit ute och gått i det sköna vädret, vaknade tio i sex. Och då tog jag på mig mina njukisbyxor och begav mig ut för att gå upp till 50-skyltarna här i Ormaryd. Och jag känner mig riktigt duktig. Så jag ska börja gå direkt när jag vaknat på morgonen. Då kommer jag få bra kondition, och det är det jag vill.
Nu ska jag käka lite och sen beger jag mig till skolan
Chiaaaaoooo, ps. idag kommer kanske mitt batteri till min mobil så imorgon hoppas jag på att kunna blogga under dagen :)

Jahopp!

DATUM: 2012-03-26 / TID: 16:57:29

Hejsan, måste först säga att jag bara äääälskar vädret något enormt!, så underbart sköönt ju! Nu sitter jag iaf och ska installera Misrosoft Word, för att vi har prov i kemi snart och då ska jag skriva det där. Har varit duktig pojke idag också och gått från stora vägen, åkte med MOA för att hon skulle åka buss men hon ville inte vara forever alone (stone), men det är hon ändå.. Så jag var snäll och åkte med henne, och gick in.
Idag har skolan varit lungn, vi fick på klassrådet reda på att det var ngt typ som sommarjobb killar i årskurs 8 kunde få, och det var på vården, det är i 10 dagar och man får 1000:- och åka till rosenlundsbadet, sen får man typ åka på studiebesök på räddningstjänsten i Jönköping, och lära sig hjärt och lungräddning, men det kan jag typ redan ju ;). Så det har jag fyllt i att jag vill vara med på.
Nu ska jag skriva till provet, bilderna nedan bjuder jag på ;)



Jag lovade ju!

DATUM: 2012-03-25 / TID: 20:36:13
Hejsan :) Jag skrev ju i förra inlägget att om ni skrev eran blogg i en kommentar så skulle jag länka den, det är bara en som har skrivit en kommentar så här kommer hennes blogg :)
http://exist.bloggplatsen.se/ 
Hon är en riktigt rolig och snäll tjej som går i min klass :D

En runda i solen!

DATUM: 2012-03-25 / TID: 11:11:11
Tjenare, nu har jag varit ute och gått och joggat runt Holma, runt där är det ungefär 4,5 km. Och när jag kom hem tränade jag meed hantlarna lite, och nu ska jag snart äta frukost.
Just det, ni har väl inte glömt att klockan ska ställas fram 1 timme, för det är ju sommartid nu :), alltså klockan ska fram 1 timme. Nu ska jag gå och käka frukost. Ha det så bra!

Tack så jätte mycket!

DATUM: 2012-03-24 / TID: 22:09:27
Måste bara tacka alla ni som har besökt min blogg idag, 55 unika läsare och över 100 sidvisningar. OTROLIGT asså! Säger som Ranelid "Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrregud". Ni är riktigt snälla. Ni kan ju också länka eran blogg i en kommentar så kanske jag kan kolla eran och länka den på min blogg, vill ni det ? :)
Nu ska jag leka lite med photoshop och sen blir det att träna med hantlarna, eller kanske det först :)
Får se vad som händer! :D

Tacos ikväll!

DATUM: 2012-03-24 / TID: 19:06:30
Tjenare, som ni kanske ser så har jag fixat med designen lite, eller jag ändrade bara på alla typsnitt på de olika texterna. Och jag blev faktiskt nöjd. Snart ska vi äta tacos. Och det ska bli så himla gott, för det var ett tag sen som vi åt det nu. Även att jag inte äter grönsaker... Ska börja äta det säger mamma, och det ska jag försöka med, ska smaka lite olika slags grönsaker nu. Sen ikväll blir det gladiatorerna med chips och energidricka.... ;). Kommer kanske bilder på maten sen.

Jag är inte förvånad!

DATUM: 2012-03-24 / TID: 17:59:11

Hejsan, har städat våran nya bil lite nu, och varit ute och gått. Från stora vägen idag med. När vi hade varit i Nässjö så frågade jag mamma om hon ville släppa mig där, och då gjorde hon det. Så jag gick och joggade hem, det är ungefär 5 km ifrån stora vägen och hem. Eftersom att vi bor längst ner om man åker från stora vägen. Men iaf, det fanns tyvär inget batteri på telia i Nässjö, så jag ska spara till en helt ny mobil. En Samsung Galaxy Note. För jag vill verkligen inte ha kvar min gamla sketna GIO. Den är så tråkig, liten och ful.
Noten har 5.3 tums skärm, HD kamera och själva mobilen är HD. Awesome eller ?
Det är en blandning emellan en surfplatta och mobil.


Kolla hur stor den är om man gämför med en Iphone. 


In mot Nässjö

DATUM: 2012-03-24 / TID: 12:13:22
Nu ska jag in till Nässjö med mamma och syskonen för att köpa ett nytt batteri till min mobil, kommer inte klara mig utan mobil när jag har bloggen ju, och så ska småsyrrorna köpa godis.. Så jag bloggar mer när jag kommer hem.
Tack förresten alla ni som kikar in på min blogg. Har 50 unika läsare just nu och jag är superglad.
Ni får också gärna länka bloggen. Då blir jag ännu mer glad.
Och justdet, min blogg finns nu på facebook också. Ni får gärna gå in och gilla, sök bara på "odersimon.blogg.se" i sökfältet på facebook! :D
Hejdå

Fixat ny header!

DATUM: 2012-03-24 / TID: 11:30:49
Hejsan hejsan. Nu har jag fixat en ny header, jag tycker att denna nya är riktigt bra. Designen kommer jag inte ändra, för jag har lyckats med att göra den så bra och då vill jag helst ha kvar den! Så här kommer de 2 olika headers som jag har haft än så länge!

GAMMAL HEADER!

NY HEADER!


Om du inte ser ngn ändring tryck på "F5".

En promenad i solen!

DATUM: 2012-03-24 / TID: 09:30:06
Hejsan, nu har jag både ätit och gått en lång promenad runt Holma här i Ormaryd, måste säag att jag älskar vädret och att det var sjukt skönt att gå en promenad såhär på morgonen. Ska börja gå runt Holma lite varje dag nu, både morgon och kväll. Och vi får se hur det blir :). Hoppas på att det kommer bli kul iaf!
Nu ska jag checka några bloggar och sen ska jag göra mest ingenting!

Fredagsbilder!

DATUM: 2012-03-23 / TID: 23:31:21
Här kommer några bilder som jag tog innan! Jag är faktiskt rätt nöjd över dom!



















Det var några av de bilderna jag gillade mest. Fast min favorit är fjärilsbilden. Gillar att fota djur och sådant. Eller jag gillar att fota allt igentligen!


Inte hunnit, sorry!

DATUM: 2012-03-23 / TID: 22:39:57
Har faktiskt inte hunnit att redigera alla bilderna, men jag ska börja med det nu. Så räkna med att det dröjer. Jag har inte hunnit att redigera bilderna för att jag har hjälpt min kompis Moa med att göra en header till hennes blogg, både hon (hoppas jag) och jag är nöjd med den. :)
Så nu kommer jag sätta mig och redigera bilderna!

Redigera bilder

DATUM: 2012-03-23 / TID: 18:30:41
Hejsan hejsan, nu har jag varit hemma en rätt bra stund, och idag åkte vi buss, så då gick vi (jag, Johanna, Ebba och Andreas) in från stora vägen utanför Ormaryd in till Ormaryd, och på vägen hämtade jag lillasyrran på daiset. Och när det var så himla skönt väder så passade jag på att låna Sandras kamera och gå ut och fota lite. Så nu blir det att redigera massa bilder i Photoshop. Ska bli kul :)
Hejdå!

Varmt!

DATUM: 2012-03-23 / TID: 12:42:59
Tjena, idag har det varit lungt än så länge, har inte gjort någonting typ. Så jag hoppas lite på att få åka hem för jag sitter bara på ett kontor och tittar, oh det kan jag lika gärna göra hemma. Ikväll, ja vad ska man hitta på tro ?, ve faktiskt inte vad. Det väntar att se. Nu ska jag ringa till pappsen och kolla en sak med honom.

Godmorgon

DATUM: 2012-03-23 / TID: 06:50:59
Godmorgon, nu är jag framme för femte och sista dagen på bravida, och det känns skönt. Fast lite tråkigt också. Och min lillasyrra ska sjunga på annebergs skola idag, jag får hålla tummarna på att hon vinner. Nu ska jag dricka en kopp varm choklad i väntan på att börja jobba. Hejdå!

Inget tips..

DATUM: 2012-03-22 / TID: 18:37:34
Tjena tjena. Jag kommer inte att göra ett tips idag för att ni inte har kommenterat med nåt ni vill lära er, så jag antar att ni inte vill det.. Men kanske en annan gång...
Nu ska jag fixa med datan och lite.
Chiaoo

Nu har min blogg fått facebook!

DATUM: 2012-03-22 / TID: 15:21:50
Hejsan igen, tråkigt att jag inte fått ngn kommentar. Blir nog att jag får komma på ett tips själv som jag kan visa er.. Men jag kommer hålla ögona öppna.
På tal om allt och inget så har bloggen fått facebook nu. Ni kan ju vara jättesnälla att gilla sidan på denna länken. Så blir jag evigt tacksam! :)

Kom med tips nu!

DATUM: 2012-03-22 / TID: 14:19:02
Nu har DU chansen att få veta hur man gör något du alltiv viljat göra men inte vet hur man gör, kommer vilja få in några kommentarer om saker ni vill lära er inom bloggdesign / photoshop / allt inom datorn. Så kommer jag göra tips om hur du ska gå till väga, det kan vara allt ifrån att få en extra "kategori" i sidan som jag har, exempel "Foto" rutan. Ändra bilder i photoshop. Eller till och med hur du får program som igentligen kostar, gratis till datorn :) Fråga på nu så ska jag hjälpa till så gott jag kan! :)

Härligt värre!

DATUM: 2012-03-22 / TID: 13:31:26
Hejsan Hejsan, jag slutade för en och en halv timma sen, och vi gjorde bara 1 jobb idag. Och det var riktigt gött att sluta lunchtid idag måste jag säga. Nu ska jag fixa min header igen, och sen kanske det kommer en överraskning senare :) Så håll utkik :D

Frukost

DATUM: 2012-03-22 / TID: 09:44:07
Nu har jag ätit lite frukost, det var gott nu. För jag var väldigt hungrig faktiskt. Nu ska vi göra nåt jobb i eksjö tror jag :), och efter det blir det Mariannelund. Där ska vi fixa en tvättmaskin som "äter" upp kläder. Ska bli roligt :). Hejdå

Bravida :)

DATUM: 2012-03-22 / TID: 08:10:59
Nu är jag på väg på dagens första jobb, detta är i Mariannelund. Ska bli kul att se lite. Och just nu är jag i nässjö. Något med en motor.. Men snart dags till mariannelund Uppdaterar mycket under dagen. Chiao.

Börjar om 15

DATUM: 2012-03-22 / TID: 06:47:47
Hej. Nu sitter jag på braavida och dricker en kopp varm choklad och tittar tv. Börjar om 15 min ungefär. Nu ska jag avnjuta min kopp med choklad och så ska jag lägga in min mat i kylen :)

Godnatt!

DATUM: 2012-03-21 / TID: 23:06:41
Nu ligger jag i sänen och ska precis sova. Ville bara säga godnatt, så syns vi här imorgon. Hejdå och godnatt. :)

SÅ HIMLA GLAD!

DATUM: 2012-03-21 / TID: 22:26:28
Just nu sitter jag i vardagsrummet och är skitglad för att FBK vann. Nu återstår att gå till final och ta hem guldet. Tittar på Bigbrother. Imorgon är ytterliggare en arbetsdag. Längtar efter att reta "mina arbetskamrater" för att nästan alla håller på hv, och nu när dom förlorade ska jag reta dom lite... ;) Ibland får man ju retas lite. ;)

FBK Vs HV71

DATUM: 2012-03-21 / TID: 19:57:06
Sitter just nu hos farfar och tittar hockey. Jag hoppas verkligen på att FBK håller detta nu så att HV åker. Ska kolla facebooken nu. Ha det :) Imorgon kommer kanske en överraskning. :) håll utkik Färjestad leder med 1-0 och andra perioden börjar snart :)

Tredje dagen på bravida ✓

DATUM: 2012-03-21 / TID: 17:40:38
Hejsan Hejsan. Idag jobbade jag helt, ända till 4. Har blivit släppt något tidaigare de andra dagarna men idag så fick jag inte sluta tidigt, och det var kul tycker jag. Skulle lätt vilja sluta skolan och börja jobba istället. Men nu går det inte tyvärr. Men om jag hade haft utbildning och kunnat skulle jag slutat imorgon och sökt dit :D. För det är så jävla kul tycker jag :). Jag började inte jobba förräns klockan var halv tio idag. Då åkte jag med samma kille som igår, Thomas heter han. Och det var lungt idag, vi var bara i Nässjö och Äng idag :). Så det var chill. Nu har jag duschat, ätit och hjälpt till hemma lite. Så nu ska jag passa lillasyrran lite. Skriver mer senare :)

Hemma om 5

DATUM: 2012-03-21 / TID: 16:18:40
Nu är jag snart hemma, är bara 5 minuter kvar. Gött, när jag kommer hem ska jag kolla datadelar och dusha. Härligt

Dagen

DATUM: 2012-03-21 / TID: 14:49:22
Hallå. Diggar vädret något enormt. Och sen är praktiken riktigt rolig också. Har hunnit med många grejjer idag med, men dom skriver jag inte om nu. Håller på med en diskmaskin just nu. Men är just exakt nu på toa... men jag ska fortsätta nu.

Bravida

DATUM: 2012-03-21 / TID: 06:37:54
Hej, just nu sitter jag i bilen, på väg till "jobbet" och igår fick jag reda på att Markus inte kommer komma dit mer, för att han inte gillar det han gjorde... Så jag får jag vara där själv. Men jag är nu inte där för att umgås med kompisar. Nu e jag nästan framme, syns under dagen antar jag. :)

Jättetrött

DATUM: 2012-03-20 / TID: 22:34:24
Nu ska jag gå och lägga mig, en arbetsdag imorgon också. Fast imorgon utan min vän Markus, han skulle upp till Stockholm och åtala med ngt annat där istället.... Men jag är ändå raggar, imorgon kommer jag kanske kunna blogga lite under dagen, för att jag har fått lov att låna herrans telefon. Tack bästa Julia.

Andra dagen på bravida ✓

DATUM: 2012-03-20 / TID: 19:02:34

Hejsan Hejsan. Andra dagen på bravida avklarad idag, gick riktigt bra idag också. Jag började vid 7 idag och vid halv 9 ngn gång var vi iväg på första odern. Innan det satt jag inne i kontoret för han jag arbetade med idag sorterade papper fram tills klockan var 20 över 9. Sen åkte vi iväg vid halv. Vi har varit i Vetlanda, Eksjö, Nässjö och sen Kettilsås (vet inte hur om det stavas så). Vi gjorde 2 jobb i vetlanda med en spishäll av märket whirlpool, de såg ut som på bilderna nedan.

 






Och jag tyckte att det var intressant att se hur en sådan häll var uppbyggd. Den är uppbyggd så att det finns som magneter i som känner av när man ställer dit en platta. Då blir den varm, men ändå inte plattan. Så man kunde ta på plattan utan att bränna sig. Riktigt fiffigt faktiskt. Sen lagade vi en diskmaskin som läcte och en torktumlare som inte torkade torrt tvätten, luftaggregatorn eller vad det heter fungerade inte, så det blåste inte in kall luft så att tvätten svalnar och blir torr. Så då beställde han delar till det.
Imorgon ska jag vara med Albert igen tror jag, hoppas på lika många roliga jobb imorgon :)


Första dagen på bravida ✓

DATUM: 2012-03-19 / TID: 21:39:47
HejHej, idag har jag jobbat första dagen på bravida el. Det är verkligen något jag skulle kunna jobba med måste jag säga, för det har varit riktigt roligt :), det började med att jag satt inne på bravida en stund, sen ungefär vid 07.10 kom Markus, då satt vi en stund till och sen kom en som hämtade oss, jag var hos en som hette Albert, och Markus var med vår kontaktperson Fredrik. Så jag och Albert åkte fick ett jobb i Värne, som är utanför Höreda. Där kopplade vi in några taklampor och gjorde något med en värmepump, sen åkte vi tillbaka. Och då satte jag mig och tittade på tv (attans vilket lyx), och väntade på att Markus och Fredrik skulle komma tillbaka. För Albert skulle typ göra ett jobb i Sävsjö, och skulle inte tbx till Nässjö erfter det, så då fick jag vara med Markus och Fredrik, men vi gjorde inte något fram till lunch, för efter lunchen var det nästan ingen från el där, så då fick vi gå in på lagret och städa. Sen efter det så fick vi sluta. Och då kom pappsen och hämtade mig, och så åkte han och jag till pappas jobb och så fick jag göra lite där.
Dagen har varit helt fullspäckad med massa skojj att göra, hoppas på en likadan dag imorgon :)
Nu ska jag sova, eftersom att jag ska upp tidigt imorgon också!
Hejdå :)

Godnatt

DATUM: 2012-03-18 / TID: 22:28:59
Nu ska jag sova efter ett efterlängtat big brother, jag ville faktiskt att kija skulle åka ut, för att hon var lite för på, på allt och alla. Ska bli kul att se den nya veckan också. Bigbrother ska bli anfallna av danskar. Hahah, men nu ska jag iallafall sova. Upp med tuppen vid 5 imorgon för prao på bravida el.
Så godnatt på er mina läsare :)

Starta om datan

DATUM: 2012-03-18 / TID: 19:20:56

Tjoo, nu håller jag på att bränna en windows 7 ultimate fil. Bränner en till en skiva för förra jag gjorde det med var inte ngn windows 7 ultimate fil, utan en windows 8 ultimate, och den var typ "hemmagjord" eller vad man ska säga. Så jag ska installera en ny Windows version och hoppas på att denna är bättre. :)
Chiaaooo!


Funkar det ?

DATUM: 2012-03-18 / TID: 17:54:09
Tjena, jag har fått några meddelanden om att ert photoshop inte funkar, jag har då en fråga, skulle ni kunna skriva en kommentar här om det fungerade för dig eller inte ? För eftersom att mitt funkar...
Ska försöka hjälpa till så gott det går. :)

Photoshop CS5 Extended

DATUM: 2012-03-18 / TID: 15:59:59
Här kommer guiden jag lovade er att lägga upp på hur man får Adobe Photoshop CS5 exdended gratis, följ alla stegen och sen kommer du ha Photoshop, Enjoy!

Steg 1:
Öppna din vebbläsare och gå in på google, sök sedan på "Photoshop" och tryck på första länken som kommer upp.



Steg 2:
Scrolla ner tills du hittar filen "Adobe Photoshop CS5 Extended" och tryck på "prova"



Steg 3:
Börja med att välja språk, och sedan trycker du på "Hämta nu"



Steg 4:
Om du har vebbläsaren windows 8 så kommer det komma upp en liten flik längst ner, där trycker du "kör". Om du har Windows vista el. 7 så kommer det komma upp en ruta men där trycker du också på "kör"



Steg 5:
Nu kommer denna rutan fram, då trycker du bara på fortsätt. Du ska alltså inte avmarkera någonting.



Steg 6:
Tryck nu på "Godkänn" utan att läsa igenom, bara onödigt med tid.



Steg 7:
Nu kommer pogrammet installeras och sen kommer det komma upp en till ruta, då trycker du bara acceptera.



Steg 8:
Nu kommer du behöva registrera dig för "Adobe Download Assistant", gör det, det tar bara några sekunder och du kommer få erbjudanden och tips från Adobe i din mejl. Eller om du redan har ett konto, logga bara in!



Steg 9:
Nu när du skapat ett konto / loggat in kommer denna rutan komma upp, du behöver inte ändra mapp. Utan tryck bara "ok"



Steg 10:
Logga in på din "Adobe Download Assistant" och tryck på visa mig - "design". Scrolla sedan bort tills du ser "Adobe Photoshop CS5" Välj språk, och tryck sedan på "hämta"



Steg 11:
Nu kommer det upp ett likadant fönster som det gjorde innan vid steg 9. Gör samma sak, ändra inte mapp utan tryck bara på ok!



Steg 12:
Nu kommer denna rutan komma fram, du ska nu välja installationsspråk och sen trycka på "Acceptera"



Steg 13:
Du ska nu ange ett serienummer om du vill ha hela "Adobe Photoshop CS5 Extended"
Ta serienummret nedan:
1330-1927-7762-6383-0202-0414
1330-1331-8999-1502-9478-2917
1330-1142-0465-8003-9094-2819
1330-1316-4643-3923-8060-7538
1330-1671-4856-0278-6039-5990
1330-1647-2807-2131-5612-3113
1330-1069-7042-6518-2723-8340
1330-1273-0567-2526-5898-4518
1330-1700-2259-7564-5904-8654
1330-1456-7129-3124-9883-0945
1330-1978-0944-5190-8622-2482
1330-1729-4134-3278-5127-0701
1330-1195-9669-1964-1664-8624
1330-1053-1062-3663-3360-7919
Jag använde mig av den översta!



Steg 14:
Välj nu vilket språk du vill ha på själva "Adobe Photoshop CS5". Och tryck sedan på "Nästa"



Steg 15:
Skriv in ditt "Adobe-ID" som du registrerade vid steg 8 innan och tryck sedan på "Nästa"



Steg 16:
Nu ska du välja installationsmapp, och sen tryck installera, det kommer ta en stund (ca 20 min). Men det är helt klart värt det.



Steg 17:
Du har nu "Adobe Photoshop CS5 extended" fulla versionen gratis.
GRATTIS!!!


Jag hoppas att denna guiden hjälpte er med att få photoshop!
Kommentera gärna era åsikter om denna guiden, om den var bra / dålig. Om jag hjälpte dig så att du fattade osv. Njut av era stunder i "Adobe Photoshop CS5 Extended" nu. Jag kommer lägga upp många tips nu efter denna guiden om jag får bra kommentarer!

Vill ni ?

DATUM: 2012-03-18 / TID: 13:58:06
Hej!, just nu sitter jag och ska göra färdigt headers som ni sedan ska få välja på vilken jag ska ha, och jag tänker också kanske lägga ut ett photoshop tips, och kanske hur ni får photoshop cs5 extended helt gratis ?, jag kommer göra något tips idag iallafall. Så håll ögonen öppna :)
Jag kommer lägga upp tipset om hur man får photoshop efter detta inlägget, sen blir det headers :)
Chiaaaao :D

Godnatt på er!

DATUM: 2012-03-18 / TID: 01:13:24
Nu ska jag krypa ner till sängs, imorgon blir det tidig läggdags för att på måndag blir det upp med tuppen för att praoa. Ska bli kul, eller det väntar att se. :)
Så godnatt med er godingar (a

Bröllopsfotografen snart!

DATUM: 2012-03-17 / TID: 21:09:27
Tjena, just nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på gladiatorerna. Pappa har tänt öppna spisen också så det är lite extra mysigt :)Nu efter gladiatorerna är det bröllopsfotografen, ska bli kul att se den även att jag redan sett den flera gånger. Vad gör ni en lördagskväll som denna då ?

Vackert väder ? Svar NEJ!

DATUM: 2012-03-17 / TID: 13:44:04
HejHej, har varit vaken sen 8 nu, och har inte varit ute än tack vare att vädret är som det är.. Dåligt ena dagen och bra andra.. Och då vägrar jag vara ute, så jag sitter och kollar på lite datadelar på mammas bärbara nu. Ska ju om jag inte redan sagt det bygga en egen dator, och då ska jag köpa delar och sätta ihop den själv. Kommer bli skojj, sen idag ska jag fortsätta med min header om jag orkar.. Jag uppdaterar lite under dagen sen :)
Chiaaaaaooo :D

Läggdags.

DATUM: 2012-03-17 / TID: 00:29:57
Nu ska jag krypa ner och lägga mig. Dagen i skolan har varit toppen, och nästa vecka är jag laddad inför prao. Ska som jag sagt tidigare praoa på bravida el. Ska bli skojj,eftersom att jag vil gå en el/data/teknik linje. Datalije helst eftersom att jag gillar att hålla på med datorer, ska även snart när jag har pengar köpa delar från komplett att bygga dator med. Och det ser jag fram emot. Sen idag när jag kom hem på tal om allt och inget så städade mamma. Och då gick lillasyrran ut med minstingen isabell. Så att jag och mamma kunde städa utan henne ;). Sen efter att vi hade städat åkte vi in till harmony i nässjö och käkade. Det var riktigt gott måste jag säga. Sen när vi kom hem så har jag bara chillat framför tv:n och mitt älskade PS3. Dagen har vart kanon och mitt humör också :). Hoppas att det håller i sig hela helgen nu bara :). Nu ska jag sova i mitt nystädade rum med en nybäddad säng. Det kan ju inte bli bättre ju.

S.E.G

DATUM: 2012-03-15 / TID: 21:23:45
Tjohej, har inte skrivit här sen i förrgår, men men. Imorgon är det fredag IGEN. Och jag tycker att tiden går riktigt riktigt snabbt. Vad tycker ni ?, iallafall. Idag i skolan har det väl varit en helt vanlig dag. Imorgon är det som sagt var fredag och sen nästa vecka går jag på prao. Jag ska praoa på "bravida" med min gode vän Markus. Hoppas på en rolig vecka där jag får lära mig mycket nytt. Allt idag har vanligt som vanligt. Inget speciellt har hänt. Om 3kvart blir det att titta på bb om inte mamma och pappa ska titta på tv ;), det gör ju inte så mycket eftersom att det går i repris dagen efter vid klockan 18.00 tror jag :). Just nu sitter jag och väntar på att min vän Moa ska ringa mig så att vi kan prata en stund, både hon och jag måste prata av oss.. :) Så nu ska jag fortsätta vänta!

Rubrik.

DATUM: 2012-03-14 / TID: 05:25:07
Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag,tag, men jag har inte orkat. Ska iallafall försöka blogga lite varje dag, så att jag håller mig lite mer uppdaterad :). Men jag vill ändå tacka er som fortfarande följer min blogg när den inte hålls uppdaterad. Nu ska jag snart ta mig upp ur sängen tror jag. Ha en bra dag.

Inget Bb

DATUM: 2012-03-11 / TID: 21:31:03
Hejsan, just nu sitter jag vid datan instängd i mitt rum och ska snart spela LoL, och det för att jag inte kan kolla på bigbrother för att mamma och pappa kollar på något tv pogram på tv:n. Fan va jag saknar vårt tvillingabonemang asså, skulle varit perfekt i detta läget asså. Men som sagt, kan ju inte titta då blir det lira dataspel halva natten. Men måste upp imorgon också, men upp kommer jag alltid. Bara lite sent ibland. Men vafan gör det ? Inget. Så nu ska jag gamea lite. Uppdaterar innan jag går och lägger mig också... :D

Mörkt ute..

DATUM: 2012-03-11 / TID: 19:15:45
HejHej, nu har jag varit ute med lillasyrran en stund, men vi gick in rätt fort för att det var för mörkt ute. Imorgon har jag lite planerat. Ska plugga lite, gå ut och så. Och nu ska jag spela lite och sen ikväll ska jag kolla på bigbrother. Får se vem som åker idag, jag vill igentligen inte att någon ska åka ut. Men någon är ju tvungen att åka ut. Så det är lite tråkigt, men en som skulle kunna åka är Marcel. För att han är väldigt elak tycker jag, fast det är också lite skojj tycker jag :)
Seee yaaaaa!!

Godermorgon

DATUM: 2012-03-11 / TID: 11:20:18
Hej, jag har igentligen inte något att skriva just nu, men jag gör det ändå för att hålla bloggen uppdaterad. Som jag lovade er igår så skulle jag ge er två stycken bilder på headers som ni kan välja mellan vilken jag ska ha. Det kommer, men lite senare. Så håll utkik här på bloggen.
Nu hade jag tänkt att gå ner i vårt spelrum och köra lite MW3 faktikst.
Ha det bra, och håll utkik :D

Sova nu.

DATUM: 2012-03-11 / TID: 00:22:04
Nu ska jag gå och lägga mig till en film tror jag, eller så sover jag direkt. Har suttit nu sen melodifestivalen slutade och fixat i photoshop, men resultatet blev så dåligt så jag sparade inte bilden, jag höll på att styla en Volvo Amazon, men det blev inget bra. Så jag sket i att spara den. Imorgon fortsätter jag nog med min header som jag håller på med, och då kommer den upp. Ska nog kanske göra två stycken så att ni får rösta om vilken ni vill ha.
Nu är jag så trött så att ögonen snart går igen, godnatt på er alla glada där ute :)

Vem vinner ?

DATUM: 2012-03-10 / TID: 21:09:21
Nu har man hört alla bidrag, och vem tror du vinner ? Jag håller faktiskt på Loreen, Ulrik, Molly och Danny. Och verkligen inte Ranelid.... Får huvudverk av den låten, han bara babblar om samma sak hela tiden, KÄRLEK... Och det stör jag mig på... ;)), men nu ska jag titta på gårdagens big brother. Missade det igår, så då ser jag det idag istället :)

Hmm, redan eftermiddag ?

DATUM: 2012-03-10 / TID: 15:33:46
Jag tycker att idag har tiden gått iväg jättejätte snabbt, jag vet inte vad ni tycker ?. Jag har iallafall hjälpt till att städa här hemma så nu är det rent och fint. :) Och snart hoppas jag på att mamma och vi ska börja med maten, för jag är riktigt hungrig. Och det ska bli gott med grillat fläskytterfilé med hasselbaxpotatis. Ska bli så himla gott. Och senare ikväll blir det kanske kanske att titta på melodifestivalsfinalen. Eller så blir det att titta på gladiatorerna, för jag tycker att det är riktigt riktigt roligt :).
Ha en fortsatt bra dag :D

Svar på tal!

DATUM: 2012-03-09 / TID: 19:06:07

Idag var jag efter att vi hade slutat med markus och kollade våran prao plats. Vi sa lite vem vi var och så, och då blev de på bravida riktigt glada för att vi presenterade oss innan vi hade börjat praoa. Och jag kände att det kunde vara bra att presentera sig så att de vet lite vem man är. Och då sa de innan vi gick att vi fick ett plus i kanten för att vi kom och förpresenterade oss. Så det kändes bra faktisk, sen när jag kom hem ringde jag och spärrade mitt ID-Kort och mitt vanliga bankkort. Är jävligt piss på att någon har tagit min plånbok, när det inte låg något annat än ett bankkort, ett busskort och ett idkort i den. Det är ju fan inget att ha!!.
Men nu ska jag inte tänka på det mer, för då blir jag så himla förbannad. Så jag tänkte svara på alla frågor jag har fått.

1. Slagsmålet mellan dig och Azem kan du berätta.
Jag vill inte ta det såhär öppet, så nej.

2. Gillar du korv ?:$
Hmm, denna frågan var ju lite annorlunda. Men jag gillar grillkorv, och inte så mycket falukorv, gillar det om man gör ungnsstekt falukorv. Och mammas stekta korv.. Skolans e inte så god. Det är ju typ ingen färg på den ju.. Den var tillochmed grå en gång... :S

3. Kan du lägga ut en video när du sjunger? :)
Jag har redan gjort det :)

4. Hur många procent är du bonde?
En till lite annorlunda fråga. Men jag är 0% bonde faktiskt. Jag gillar inte att typ köra traktor och sånt... Så nae, jag e inte bonde

5. Har bara undrat en sak rätt länge nu, är det gott med prickikorv på mackor?, rätt najs annars :D
Ja, prickikorv på mackan är riktigt gott. Jag gillar det, men det är godare med ost. ÄLSKAR ost :)


Ja, det var alla frågorna.. Hoppas på många fler frågor nästa gång jag har frågestund :)
PEACE


Ikväll och imorgon!

DATUM: 2012-03-08 / TID: 21:51:57
Nu ska jag kolla på bb om 10 min och se vad som händer för skojjsigt idag. Sen imorgon blir det att gå till skolan som vanligt, och sen ska jag gå till bravida el, för praktik. Ska prata med dom lite. Så att dom får en syn på vem jag är. Så det kommer väl bli najjs. Nu ska jag häva mig i soffan.

What Are Words ?

DATUM: 2012-03-08 / TID: 18:35:24
Här kommer en cover på Chris Medina´s låt What Are Words"
Kan inte gå upp så högt men gjorde mitt bästa.. :)


Enjoy & Subscibe

Snabbt

DATUM: 2012-03-08 / TID: 18:12:00
Oj då, redan Fredag. Shit vad denna veckan har gått fort asså. Det känns som att det var fredag nyss ju. Och imorgon är det återigen fredag. Längtar, fast jag har inte hittat min plånbok, och det känns piss. För att där i låg mitt ID-kort, mitt bakkort, och mitt busskort. Så det är lite surt. Busskortet och bankkortet får jag kanske nytt om jag har tur. Men inte ID kortet. Det kostar 250:- och det är illa. Så om ni har hittat en rutig plånbok inne i norråsa lämna in den på expeditionen så blir jag väldigt tacksam. Skulle bli sååå glad.
Och om ni undrar varför jag inte bloggat idag så har jag inte haft lust att göra det. Men imorgon så kommer jag nog blogga en hel del under dagen :). Dagen har för övrigt varit väldigt bra måste jag säga. Känns härligt.
Glöm inte frågestunden som slutar imorgon klockan 16.00. Då kommer alla svaren upp :)
Om jag får över 6 kommentarer innan imorgon så kommer jag att länka allas bloggar som har kommenterat, observera att det måste vara olika frågor på varje fråga, alltså inte samma fråga på typ flera frågor.
Klicka HÄR för att komma till inlägget. Blir jätte tacksam om ngn hittar min plånbok och lämnar in den.
Ha det bra :)

Slappa

DATUM: 2012-03-08 / TID: 07:03:30
Nu hade jag tänkt att bara slappa framför mobilen tills det att det är dags att gå till skolan. Dagen igår var jättebra, nästtan. Men det var den bara tills det att min plånbok försvann. Hatar när man tappar saker så att de försvinner. Så himla irriterande. Så idag i skolan ska jag leta som fan. Och hoppas på att jag hittar den i behåll. Med alla mina saker i som var där när den försvann. Men föresten, jag tycker att det är lite snålt med frågor. Kika in lite längre ner så kommer ni till den. Skulle vart tacksam om jag får iaf 6-7 fråglor på frågestunden. Antingen scrollar ni ner till första inlägget eller så kan ni gå in på denna sidan här under. http://odersimon.blogg.se/2012/march/fragestund-nu-direkt.html Nu hoppas jag på flera frågor. Chiaaaaaooooo :)

Mobilinlägg

DATUM: 2012-03-07 / TID: 09:40:21
Just nu sitter jag i skolan och övar på spanska samtidigt som jag har ont i ögat, för att jag sprutade parfym rätt in i ögat, och det svider så in helvete. Men det går nog bra. Sen idag blir det att äta pizza med grabbarna i klassen och det taggas stort :). Nu ska jag fortsätta öva. Seee ya

BigBrother, sen sova

DATUM: 2012-03-06 / TID: 21:33:21
Nu ska jag snart gå och lägga mig, för att jag ska orka upp imorgon, men jag tror att jag ska kolla på bigbrother. Men nu ska jag stänga av allt och plugga tills bigbrother börjar. Så jag tror inte att jag gör något mer inlägg idag. Och jag tycker att ni alla kan göra mig en tjänst och gå in på mitt första inlägg och skriva frågot till frågestunden. Ni har tid tills på fredag klockan 16.00 att fråga så tid finns. Men jag tycker ändå att fler än 3 frågor borde jag väl få ? :). Ha en fortsatt bra kväll!

Spanska plugg

DATUM: 2012-03-06 / TID: 17:13:47
Nu ska jag vara duktig och plugga spanska, så jag ska stänga av datorn och plugga. För jag vill verkligen inte få ett dåligt resultat imorgon, då kommer jag skämmas.. Så önska mig lycka till nu :D

Äntligen Hemma

DATUM: 2012-03-06 / TID: 16:12:47
Nu är jag hemma från en dag i skolan som var helt ok :), hade först HK och där kollade vi på film och sen så hade vi musikprofil. (man kan ha det som tillval). Och då övade vi på disney låtar, eftersom att vi ska ha en disney konsert någon gång i sommar eller nåt. Allt i skolan har varit bra, förutom att vi har spanska prov imorgon. Och jag är riktigt nervös. Men det kommer säkert gå bra hoppas jag. Nu ska jag snart äta lite. Och idag blir det korv och potatismos. En sån riktig svensson svensson måltid. Men gott är det, eller vad tycker ni ? :)

Går snart till skolan!

DATUM: 2012-03-06 / TID: 07:05:50
Hej igen. Nu har jag både ätit och fixat mig inför skolan. Och ska snart gå till tåget, som tar oss här i Ormaryd till lilla nässjö. Känns som att dagen kommer bli toppen :). Jag kommer garanterat blogga mer under skoldagen. Så att jag håller mig uppdaterad. Och om ni har tur så kommer det kanske en bild på min outfit senare idag. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge :)

Tisdag

DATUM: 2012-03-06 / TID: 06:18:16
Godmorgon på er alla glada, jag har precis vaknat, och är på världens bästa humör. (Hoppas att det håller hela dagen ut). Prov i spanska imorgon, och det är ju lite mindre kul asså. Men kommer klara det bra tror jag, jag kan det mesta. Men nu ska jag ta på mig kläder och äta. Hörs sen Chiaooo

Godnatt

DATUM: 2012-03-05 / TID: 23:01:39
Nu ska jag sova, måste säga att jag är riktigt trött så jag kommer nog somna direkt när jag lägger huvudet på kudden, det har varit en riktig toppendag idag måste jag säga :). Så godnatt. Glöm ej frågestunden.

Strax BigBrother

DATUM: 2012-03-05 / TID: 21:33:26
HejHej!
Nu har jag suttit här vid datan hela dagen, men har inte haft ork att göra ngt annat, eller jo. Jag har ju pluggat lite, för att vi har prov i spanska nu på Onsdag. Jag har faktiskt spelat in när jag gör en cover på låten "Jag Gråter Bara I Regnet" som är gjord av Newkid. Och jag själv blev faktiskt rätt nöjd med den. Så här har ni den, enjoy it. Eller vad säger man :) Ska iallafall snart titta på BB, men ska sitta här vid datan en stund till.
Och ni glöm inte bort min FRÅGESTUND som jag har!
Skriver nog ett kort inlägg innan jag går och lägger mig sen också!


Enjoy it, and subscribe

Frågestund nu direkt.

DATUM: 2012-03-05 / TID: 17:45:33
HejHej, Simon Öder heter jag. Jag är 14 år och bor i en liten by utanför Nässjö som heter Ormaryd. Jag tänkte att jag kanske kunde köra en frågestund nu såhär direkt om saker ni vill veta om mig. Så fråga Fråga Fråga nu. Så får detta bli som en presentation, orkar inte skriva. Chiaaaooo :)